Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Jag har skrivit om detta flera gånger men det skiter jag i, detta är vad jag vill göra just i denna sekund.

Just i denna sekund hade jag velat ligga i en solbädd någonstans där det är varmt på en vit sandstrand med en riktigt god drink i handen. Detta vill jag göra tillsammans med min älskade Pontus och där vill jag att vi ska ligga och glömma alla bekymmer för några dagar. Ta det väldigt lugnt och bara fokusera på oss själva.

Våren har faktiskt börjat komma nu på härliga västkusten men är fortfarande inte tillräckligt varm för att kunna ligga i solen. Även fast det hade varit det så hade våra bekymmer fortfarande varit med oss, men av någon anledning försvinner det när man är på semester. Med bekymmer menar jag jobb och andra måsten man har i livet.. Nu eftersom att jag bloggar hade jag ju dock behövt jobba på semestern också, fast tycker att bloggandet är kul så det är inte samma grej! Eller jag vet inte, har aldrig varit på semester under tiden jag bloggat.. eftersom att jag bara bloggat konstant. (om man räknar bort när jag var 13)

Detta blir sista inlägget för denna dagen men vad har ni att vänta er imorgon då? På januariutmaningen är rubriken "Detta gör mig nervös", rubriken på 30 dagarsutmaningen är rubriken "Min favoritparfym" och jag ska även skriva ut några nackdelar med att jobba som croupier.. spännande!

Dag 26 - Min favoritparfym

Dag 27 - Detta är jag beroende av
Dag 28 - Hur jag firar min födelsedag
Dag 29 - Någon jag vill byta liv med en dag och varför
Dag 30 - Mina husdjur

Gillar

Kommentarer