My Life (Del 4)

Niclas.
Han har aldrig gätt upp hoppet om mig och har verkligen ALDRIG svikit mig. Han fick mig alltid att se på allt en annorlunda väg och han fick mig alltid att må bättre. Det fanns perioder när han kunde följa mig hem för att han var rädd att jag skulle göra någonting annars. Utan honom hade jag nog inte levt helt ärligt. Det kanske låter överdrivet men det är så det är.
Men efter allt han gjorde mot mig så var jag en ren fitta mot honom. Hade någon gjort det jag gjorde mot han så hade jag ALDRIG kunnat se den personen i ögonen igen, jag gjorde aldrig någonting med mening men jag tänkte verkligen inte innan jag gjorde det.
Såhär är det nämligen, vi va på G under sommarlovet till 8an. Jag var verkligen kär i honom och jag ville ha någonting och jag berättade det för honom så många gånger.. men vad gör jag? joo.. när han sedan skulle åka till Makedonien så var jag med honom dagen innan och vi snackade om allt. Sen när han var borta så sa han så många gånger hur mycket han saknade mig och hur mycket han längtade tills han kom hem för att träffa mig. Men vad händer när han kommer hem? Jo.. Jag och Filip är tillsammans..

Jag fattade inte vad jag hade gjort föräns jag först träffade honom igen. Jag är fortarande sjukt besviken på mig själv och det jag gjorde mot honom.. Alla gör dock fel men detta var ett fel jag inte borde ha gjort. Det gör ont i mig varje gång jag börjar tänka på det. Han är trotts allt en av dom få personer som jag älskar mest..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229