My Life

tänkte dela med mig av svåra tider i mitt liv men även bra saker som hänt mig genom tiden. dela med mig av det jag känner att jag kan dela med mig av så att säga..

Vi kan ju börja i 6an,
Hela 6an var perfekt! Hela klassen var som en familj, det var liksom kul att komma till skolan varje dag. Under denna tiden var det Jag, Disa, Emma och Annie som umgicks mest. Vi stod varandra sjukt nära och gjorde nästan allt ihop. Det var även i 6an jag blev tillsammans med min första kille (vad jag räknar som seriöst förhållande, dom innan hade bara varat i högst 2dagar typ). Vi var tillsammans i 2månader drygt. sen gjorde han slut men blev tillsammans igen, sen gjorde jag slut. då va de slut för alltid också. Han och jag hade det väl lite upp och ner med vänskapen också. Han jagade mig ju som en galen tjur med en linjal en gång, hoppade upp på min rygg och försökte typ döda mig. Allt för att jag målat på honom med en Gul penna.. som inte änns syntes?
aja.. hela klassen gjorde mycket tillsammans och när vi splittrades var alla sjukt ledsna.. alla visste att det skulle bli anorlunda nu, inget skulle bli som den klassen. Livet började på riktigt nu. Någonting jag började känna av redan första dagen på Fenestra Centrum..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229