MODELLEN/REALITY STJÄRNAN SOM KASTADE PENGAR PÅ EN SERVITRIS

Hej! Dagens skvaller kommer att handla om en enligt mig väldigt bortskämd tjej som är 19 år, lillasyster till mega kändisen Kim Kardashian och är mest känd genom familjens egen reality serie Keeping Up With The Kardashians. Självklart är detta Kendall Jenner. 


Kendall beställde alkohol vilket servitrisen Blaine Morris vägrade att servera till henne då det är 21års gräns på alkohol i USA. Detta gjorde stjärnan väldigt tjurig och stormade ut ur restaurangen utan att betala, när Blaine då följde efter henne så kastade Kendall några 20dollar lappar på henne och sprang därifrån med sina vänner. Blaine skrev om händelsen på twitter och självklart blev inlägget väldigt "känt" då det handlar om en väldigt känd person. 

Självklart vet ingen förutom Blaine och Kendall vad som verkligen hände och dom ser säkert helt olika på saken. Enligt Kendall så var det nog så att hon kände sig orättvist behandlad och hade säkert druckit lite granna innan medans Blaine såg det så att hon försökte ta en springnota. 


Jag tror faktiskt att den här Blaine har överdrivit allting ganska så grovt då det är någonting som har fått honom att bli väldigt uppmärksammad, det skulle ju inte vara första gången någon har hittat på någonting om en känd person för att själv bli känd.. sen är ju också Kendall Jenner oerhört bortskämd så man vet aldrig.. Vad tror ni hände?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229