MITTEN AV VECKAN

Godmorgon!
Verkar inte bli något jobb för mig idag heller! Vikarier behövs ju inte så mycket på sommaren så får stå ut med att bara vara hemma haha.. Tur att man loggat extra timmar på sommarjobbet så man får något klirr i kassan i juli iallafall haha!
Gymmet var stängt igår när vi kom så blev tyvärr ingen träning.. strömmen hade gått i hela området och skulle ha kommit tillbaka när vi var där men icke sa nicke så vi fick vända om igen, så jäkla tråkigt, men livet är väl sådär ibland.
Drömt mardrömmar inatt igen.. vet inte varför jag gör det nu! Är väl något konstigt i min kropp.. känner mig ganska slemmig i halsen så är kanske lite sjuk, får bara hoppas att det går över inatt.

Ska starta min dag med lite yoga iallafall! Kör 11 minuter nu bara för att få in det lite, sen ökar jag med en minut varje vecka, det är sånt som funkar för mig liksom. Sen har jag tvättdag idag så har faktiskt någonting att pilla med under dagen!
Vid 16 ska solen tydligen titta fram men jag hoppas på tidigare för då kan jag sooooola!! Vill bara bli brun och brun och brun haha! Känner mig så fräsch när jag är riktigt solbrun.
Ikväll får det bli träning iallafall! Hoppas att gymmet är öppet haha..

På bloggen ska ni få se 10 senaste bilderna i min telefon, Veckans kvinna och en moodboard!

Gillar

Kommentarer

Filizblogg
Filizblogg,
Skönt att vara ledig ändå hehe. Fin är du! nouw.com/filizblogg
sqquash
sqquash,
haha ja! fast när man typ alltid är ledig är det inte så skönt längre.. nouw.com/sqquash
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229