Mina rädslor

Dag 09 - Mina rädslor


Jag har lite speciella rädslor men även extremt vanliga rädslor, kommer skriva om de alla men kanske inte jättelånga förklaringar på alla för då blir detta inlägget extremt långt. Men nu börjar jag inlägget, tråkigt att läsa för långa introduktioner! (rädslorna står inte i ordning)

Den första rädslan är att bli lämnad ensam detta är en rädsla jag tror många har och jag tänkte aldrig på den här rädslan när jag var liten, jag hade alltid min familj och många vänner därför tänkte jag aldrig på att jag kanske någon gång kommer bli ensam. Det är sen jag var 15/16 kanske som jag varit extremt rädd för detta och är fortfarande, nu har jag liksom känt på hur det är att vara helt ensam och jag kan nämna att det är den värsta känslan jag känt i hela mitt 20 åriga liv.

Den andra rädslan jag tar upp är väldigt konstig egentligen men det är att ta i händer vet inte hur många gånger som jag behövt skaka någons hand och verkligen fått panikkänsla! Sjukt konstigt då jag inte är särskilt bakterierädd men så är det iallafall, tror att det kan handla om att jag alltid har svettiga händer..

En till rädsla är att prata inför folk och det är nog inte jättekonstigt.. också en rädsla som kommit på senare år, förr kunde jag stå på en scen och dansa/sjunga/prata/uppträda framför flera hundra personer, men nu är det helt omöjligt.

Den sista rädslan jag har hänger lite ihop med den förra och det är att sitta i ett rum fullt av människor det är också varför jag inte klarade av skolan, tycker det är extremt jobbigt att sitta med massa andra människor, känns som att man blir dömd på något sett.. jag vet inte.

Det var iallafall alla min extrema rädslor, har såklart fler så som höjder, vatten, att dö, hajar osv men det är rädslor som jag kan komma över och glömma bort! Vad har ni för rädslor? Hade vart kul att veta.

Dag 10 - Gamla bilder på mig

Dag 11 - Visa mitt favoritplagg
Dag 12 - Min sommar
Dag 13 - Favorit tv-serier
Dag 14 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 15 - Två saker jag längtar efter
Dag 16 - Mina favoritplatser
Dag 17 - Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 18 - Vad jag hade på mig i dag
Dag 19 - Min favoritlåt och varför
Dag 20 - Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 22 - Den bästa dagen på året och varför

Dag 23 - Min dag i bilder & text

Dag 24 - Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen

Dag 25 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 - Min favoritparfym
Dag 27 - Detta är jag beroende av
Dag 28 - Hur jag firar min födelsedag
Dag 29 - Någon jag vill byta liv med en dag och varför
Dag 30 - Mina husdjur

Gillar