MINA FÖRÄLDRAR

Dag 03 – Mina föräldrar

Jag har två föräldrar precis som de flesta har och de skilde sig 2011/12 så tänker att jag presenterar dem var för sig faktiskt..
Pappa:

Min pappa heter Jim Axmalm och är 50 år (född 1967 den 6e december) han jobbar på Volvo som någonting jag inte riktigt fattar, lastbilar iallafall och många möten och datorgrejer. Även extremt bra arbetstider.. lite orättvist.
Han gillar iallafall att spela golf, springa orientering(tror jag han fortfarande gör) och spela poker.
Pappa bor tillsammans med sin sambo Birgitta sen 4 år tillbaka och där bor även hennes två tonårssöner ibland, de bor i Floda om någon vill stalka upp dem.

Relationen till min pappa har varit både upp och ner, min mamma hade ensam vårdnad om mig från att jag var 15 och då valde jag att inte bo hos pappa ganska länge. Mycket bråk har det varit mellan oss och vi båda har vart dumma, nu är relationen bra och en hälsosam pappa-dotter relation. Träffas inte så ofta men ringer varandra ibland och pratar lite, blir ju lätt så när man är vuxen och inte bor nära sina föräldrar!

Mamma:

Min mamma heter Hanna Curman och är 47 år (född 1970 16e december) och hon jobbar faktiskt också på Volvo men med vad vet hon inte ens själv just nu, hon har ju varit mammaledig ett år och fått ny tjänst under tiden. Men hon är även egenföretagare och jobbar med coachning och har även skrivit en bok. Båda mina föräldrar har oklara jobb.
Mamma gillar att socialisera sig och träna, fast hon får inte träna just nu pågrund av höftproblem men det kommer lösa sig! Mamma har ju även ett till barn lille Julius och det är då min halvbror, hon är ju mycket med honom också. De bor tillsammans med Julius pappa Magnus i Vallda, huset byggdes klart förra våren så det är deras helt egna!

Relationen jag har till min mamma idag är extremt bra, vi är som vänner men har ändå mamma-dotter relation, jag kan liksom umgås med min mamma och prata om allt med henne.
Däremot har vi i många år haft en fight, både fysisk och psykisk. Och min mamma har kämpat med mig ensam i många år, kört mig till möten med soc, bup, läkare och ah you name it. Vi tog oss igenom det och har idag starkare band än någonsin.

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 1210 saker du inte vet om mig
Dag 13
En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Självporträtt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Något jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Gillar

Kommentarer