MINA BÄSTA DRAG

- skrev förut ett inlägg om mina komplex och ni verkade tycka om det så jag gör ett inlägg om mina bästa drag nu! Höjer stämningen lite också. -
1. Mina tänder
Nu är mina tänder justerade med hjälp av tandställning i tre år men jag får ändå vara stolt över dem! De är raka, bra storlek och vita. Hur de kan vara vita är dock ett under då jag alltid varit ett godisfreak och har rökt i 8 år..
2. Mina ögon
Klassisk grej att vara stolt över. Mina ögon är melerade och lite större än proportionera i mitt ansikte är vilket jag älskar! När jag var liten tyckte mamma att jag såg ut som en bratz docka på grund av att jag hade stora ögon och läppar. Men gillar verkligen att de ibland är bruna och ibland gröna! Förr kunde de tillochmed skifta färg till blå och svart men det gör de tyvärr inte längre.
3. Mitt hår
Älskar mitt långa hår! Började färga håret ljusare för några år sedan men innan de hade jag faktiskt en väldigt fin färg också, det är ju den jag har i rötterna, skulle aldrig någonsin färga rötterna utan bara längderna!
4. Min rumpa
Rumpan har alltid suttit på plats, smal som tjock har rumpan alltid varit min absolut bästa del på kroppen! Den är puffig, rund och skön bara! Får tacka gener samt träning som gynnat rumpan. - jag sprang väldigt mycket som liten -
- vill ni ha fler såna här inlägg? hojta till isåfall! -
  • Tankar

Gillar

Kommentarer