MIN VECKA I BILDER

Måndag blev det massa plugg, mycket engelskaplugg faktiskt.. Sen gick jag såklart en promenad, jag bakade våfflor (som blev supergoda för övrigt!) jag tränade ben och sen vart det hockey, Frölunda förlorade tyvärr den matchen med 3-2.

Också hade vi tisdagen och jag tog äntligen nya prover, visade sig att det inte var antingen sköldkörteln eller att jag har diabetes som gör att jag inte går ned i vikt. Behöver alltså bara äta bättre hehe.. Sen gick jag hem därifrån i det härliga vädret! Också tränade jag bröst och triceps!

Onsdagen kom och det blev mycket fokus på att plugga körkortsteori. Gick en härlig promenad, tränade rygg och sen vart det hockey igen och då vann Frölunda med 7-2!
Torsdagen blev ju lite ändrad för min del eftersom att min lillebror blev sjuk. Jag läste då i min bok och plugga körkort, fick alla rätt på ett prov! också gick jag en promenad och sen storstädade vi här hemma.

Min fredag blev inget speciellt, jag fortsatte plugga på och det fortsatte gå bra, min statistik pratar för min fördel på provet. Det vart hokcey igen som Frölunda vann med 5-3 vilket betyder att de kan slå ut Malmö på söndag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229