Min sommar

Dag 12 - Min sommar

Har funderat hela dagen på om jag ska skriva om den sommaren som var 2017 eller mina planer för sommaren 2018, kom tillslut fram till att skriva om båda

Sommaren 2017

Mycket hände denna sommaren men också väldigt lite, låter nog konstigt men ni kommer att förstå. Sommaren startade med att jag tog studenten 9 juni, senare på kvällen tog jag steget och gjorde mitt och Pontus förhållande officiellt. Denna dagen var fantastisk, att ha fått uppleva den svenska studenten är något jag aldrig kommer ångra. Hade planer på att hoppa av men kämpade mig igenom skolan ändå, endast för att få uppleva detta.

Vad gjorde jag mer sommaren 2017? Jag jobbade varje helg och varannan onsdag, blev mest mys med Pontus de andra dagarna. Var även på Emmabodafestivalen, men det var ingen trevlig upplevelse för mig.. Hade problem med magen hela veckan och låg i tältet och vilade mestadelen av tiden.. och det var allt för den sommaren!

Sommaren 2018

Sommaren som kommer har jag några planer för! Det första är att jag och Pontus ska fira våran 1 årsdag någon annanstans än hemma, har pratat om Stockholm, London och Barcelona men finns väldigt mycket andra alternativ som är billigare men något speciellt blir det iallafall. Vi kollar även på olika solsemestrar och nu lutar det väldigt mycket åt Marmaris som ligger i Turkiet, men har också pratat om att bara köpa sista minuten flyg och boka boende när vi kommer ner. Vi kan alltså hamna vart som helst! Tänker också att jag ska söka sommarjobb eller ta en kurs på 100% de 5 veckor skolorna är stängda. Vill kunna fortsätta få in pengar liksom. Drömmen hade ju varit att kunna tjäna på bloggen då men kan tyvärr inte räkna med det.. Ska dock kämpa!

Har jag några mer planer för sommaren 2018? Tror faktiskt inte det, men ska ha den bästa sommaren någonsin med många skratt och umgås med mycket vänner!

Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Jag och min sambo med familj ska åka till Maramis i sommar 😊 Det blir min första utlandssemester och jag tror det kommer bli såå mysigt! Ser väldigt fint ut på bilderna.
nouw.com/evelinasjostrand
sqquash
sqquash,

Åh vad mysigt! Hoppas ni får en underbar semester där, speciellt eftersom att det blir din första utlandssemester 😊

nouw.com/sqquash
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Tack! 😊 Hoppas ni får en bra ettårsdag på något mysigt ställe!
nouw.com/evelinasjostrand