MIN OPERATION

Hallå på er, var ett tag sen jag pratade lite med er och då var det om att jag skulle dra ut en visdomstand. Skulle dock inte kalla det för att dra ut utan det var en operation i vaket tillstånd.
Fick komma in där i operationssalen och ta på mig hårskydd och skoskydd, la mig sedan ner på en brits och fick en duk över mig. Duken täckte allt förutom mun och näsa , och ögon i mitt fall.. jag har litet huvud. Sedan gav läkaren mig fyra sprutor med bedövning och det var de som va det värsta med själva operationen, gör skitont att få bedövning i munnen. Sen kände jag ju ingenting resten utav ingreppet.. Men det lät väldigt äckligt med tanke på att de sågade sönder tanden+tandkötten.

När tanden äntligen var ute sydde de med tre stygn (tror jag) och helt ärligt så kändes det när de drog igenom tråden, sjukt obehagligt.. Men sen var det ju ingen smärta efteråt eller så, blödde ganska mycket men det är normalt.

Nu efteråt gör det helt ärligt skitont i halva käften, igår var det helt okej men idag är det katastrof asså.. Jag mår illa på grund av smärtan och har svullnat upp ganska mycket. Nu har jag turen med att ha runt ansikte och det inte syns lika mycket, men inuti munnen är det fortfarande extremt svullet. Jag kunde tugga igår men inte alltför länge, idag kan jag inte tugga alls.. Men det har gått snart 48h sen ingreppet och det är ju då smärtan är som värst. På måndag kommer jag känna mig som ny igen!

Har även fått sår i mungipan där de hade tången..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229