MIN LEDIGA DAG!

Godmorgon kära kära ni! Vill tillägga att ni är underbara som kommer in här och sprider så mycket kärlek, det får bloggandet att bli mycket mycket roligare.
Igår gick det förresten bra med jobbet, det var rullning 17-21 och jag var väldigt stressad men det gick bra ändå, inga klagomål! Det är ändå en bra erfarenhet att ha gått igenom ett sånt jobbigt pass tycker jag, i sommar kommer det troligtvis vara fullt ös hela tiden och även fast vi är fler då så är jag fortfarande beredd. Förhoppningsvis händer detta aldrig igen dock haha.. då kommer jag nog kräva en dubbellön eller något den dagen.

idag då? Jo det är ju min lediga dag idag tillsammans med Pontus och han är vaken men har inte gått upp, sa att han kunde ligga kvar för att jag skulle blogga och lite sådär. Men vår plan är att åka till Freeport (Hede Fashion Outlet som det nu heter) och köpa jacka+skor till min älskling. Jag tänkte faktiskt kolla om det finns några fina longdrink glas också som man kan använda till drinkar! Kan hända att jag får med mig något plagg hem också om det inte är för dyrt, men det får vi se. Det viktigaste är att Pontus får en jacka och skor.
Sen är planen att vi ska göra egen pizza! Ska dock köpa färdig botten för ingen orkar stå och göra degen nu, men ändå gott med färdig botten haha.

Här på bloggen kommer det upp veckans outfits och en veckoresumé!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Grym du är! Vad skönt med en ledig dag hjärtat! njut nu! Stor kram vännen! ❤️nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229