Min cherryresa - del ett

Nu när jag skrivit ut för/nack-delarna med att jobba som croupier tänkte jag dela med mig av hela min cherry resa, från början till slut. Tror att det kan vara roligt för er att följa.


Del ett - Hur jag fick jobbet

Det var i maj 2016 som jag var inne på Platsbanken och sökte en massa jobb och tog de första som hörde av sig. Det första stället som ringde var Jafaris Donuts och jag började jobba där, men det räckte inte till. Behövde ha två jobb för att kunna spara pengar.
Det var ett nummer som ringde mig minst en gång per dag och tillslut svarade jag, det var en man som heter Anders och han jobbade som CC(chefscroupier) Cherry spelglädje i Göteborg.
Anders ville att jag skulle komma på intervju och vi löste en tid som passade oss båda, egentligen har de gruppintervjuer på cherry men eftersom att jag redan jobbade på Jafaris och gick i skolan löste vi en annan tid för mig.

Jag kom till intervjun och vi satt och pratade i en halvtimme ungefär, sedan sa han till mig "de har redan börjat med utbildningen så du kan bara gå in och börja du också" och det gjorde jag!

Det var egentligen då hela resan började, men nu vet ni hur jag fick jobbet. I nästa inlägg kommer jag skriva om vad som hände efter jag gick in i det där rummet.

  • Dagbok

Gillar

Kommentarer