Min Cherryresa - del 3

Ett provpass går ut på att den som utbildar sig ska ha ett helt eget pass och en person som jobbat ett tag sitter bredvid och ser till så att allt går rätt till.

Mitt första provpass hade jag i slutet av maj på krogen The flying scotsman och personen jag var med heter Sara. Jag var extremt nervös vilket ni nog förstår. Det första provpasset gick dock förvånansvärt bra, var ingen som var otrevlig, gjorde inte några fel och stod bakom bordet hela passet. Dock kom det ett klagomål efter detta passet och det var att jag verkade dryg för att jag tydligen inte svarade när man pratade med mig, men det berodde ju bara på min nervositet.

Andra provpasset hade jag också på The flying scotsman men då tillsammans med en tjej som heter Jennie och detta passet hade jag under den helgen Håkan Hellström spelade på Ullevi, vilket betyder att det var väldigt mycket folk ute. Detta pass gick lite sämre, hade en gäst som var extremt otrevlig och jag var nära på att börja gråta. Jennie fick då ta över för mig och jag drack lite vatten sen gick allt över. Att jag var dryg fick jag dock inte höra efter detta passet utan då var beskrivningen på mig som en söt snäll tjej.


Gick då vidare till nästa steg vilket var tretimmars-provet som jag kommer skriva om i nästa del.

  • Dagbok

Gillar

Kommentarer