MARMARIS DAG TRE

Ännu en dag har gått på denna fantastiska plats, vi solar, badar, äter gott och myser. Tog inga kort innan lunch igår så vi hoppar direkt till efter lunch detta inlägget.
Vi tog lite foton ovanför trapporna vid havet, (jag ör fortfarande sjukt stel nör jag tar bilder!) och sen la vi oss i solstolarna igen. Vi snorklade och solade fram tills klockan var 18 då vi kände att det var dags att gå upp. Gjorde oss bara iordning och gick ned till middagen.
Vi var färdigätna vid 20.30 ungefär och bestämde då för att gå en liten promenad bortanför den baren vi var på i torsdags (den som hade soffor och stolar ute på en flotte) också hittade vi en liten myspark typ. Fanns massor med fatboys, hängmattor och min favorit en liten hydda där vi lade oss och kolla på staden en stund. Gick senare till den stora baren där ett tribute band till the Drifters stod för underhållningen. Riktigt bra band, alla fyra kunde sjunga helt rent och det var en som först sjöng jättemörkt och sen gick upp i falsett, det var helt sjukt! Så om någon som läser detta jobbar med musik, kolla upp the golden tunes och signa dem. Vid kvart i tolv gick vi iallafall upp och lade oss.
Nu ska vi påbörja fjärde dagen, vilket betyder att halva tiden har gått.. ska göra det bästa av tiden dock!
  • Resor

Gillar

Kommentarer

escali
escali,
Nice pictures! hope you have a realaxing sunday <3
nouw.com/escali