MARMARIS DAG ETT

I fem timmar låg jag i solstolen igår, var så skönt. Bara gå ner i havet och svalka sig när det blev för mycket! Sen la jag mig i skuggan senare på eftermiddagen för att det var lite väl varmt.. och solen tar ju ändå i skuggan så de e lugnt!
När vi kände oss klara med solningen gick vi och tog drink+kaffe+kaka, det var gott! Förutom drinken för den var jättebesk, drack definitivt inte upp den. Sen gick vi till rummet för att vila och kolla Netflix och när vi kom in i rummet hade städerskan lagt blommor i mönster på sängen! Hur fint!?
Tiden gick och vi åt middag och sådär, sen blev lite drinkar och öl efter det. Började med att gå ut till en bar som har en flotte man kan sitta på, men fanns inga toaletter där så gick till den stora baren efter första glasen. Där var det DJ:night och DJ:n hade inget bra upplägg så ingen dansade, Pontus hade kunnat göra det istället tycker jag, mysigt var det iallafall! Fast blev kanske en för mycket åt mig, kände mig lite snurrig när vi gick hem.
Frukost - Omelett med ost+skinka och ett cheddarost bröd. dricka - ananasjuice.
Lunch - Grillad fisk med pommes, någon kryddröra, fylld grillad paprika och fetaostsallad. Till efterrätt tog jag två kulor glass och lite frukt. mumma!
Middag - En sallad med oliver, gurka och sallad + ris med tikka masala kyckling, grillad paprika med fyllning, lökringar och friterad zucchini.
Maten här är väldigt bra! Omeletten jag åt tillagades framför mig och fick välja ingredienser själv, även under lunchen och middagen var det kockar som lagade vissa maträtter framför en, det är så härligt! Men nu blev jag hungrig så ska skynda mig ned till frukosten, vi hörs igen imorgon.
  • Resor

Gillar

Kommentarer