MARMARIS - RESAN HIT

Våran resa började med att vi åkte till bilhotellet och lämnade in vår bil. Väldigt smidigt och enkelt!

Visade sig dock att vi inte kunde checka in bagaget förrän om 2.5 timme när vi kom fram till flygplatsen. Det är ju alltid bra att vara tidig men denna gången kanske vi tog i lite väl mycket.

Tog då och satte oss vid Espresso House och tog en islatte (salted caramel) och Pontus tog en vanlig svart kaffe. När vi satt där såg vi dock att folk började checka in sitt bagage vid ”våra” disker så vid 11 kunde vi redan checka in bagaget!

Efter några timmars väntan var vi äntligen på planet, drack varsin drink och kollade på film. Filmen blev Tomb Raider, jag älskar Alicia Vikander.

Här visar jag verkligheten efter att man flugit 4h och inte sovit på ett tag.. Vi sitter i transferbussen här och som tur för oss fick vi en liten buss, med folk som bara skulle till vårat hotell. Chauffören körde dock som en galning, men det var lite kul!

Och till sist kom vi till rummet, som är över all förväntan! Är van vid att hotellrum är lite smått äckliga(även på dyra hotell) men här är det verkligen fräscht! Och sängen är underbart skön (fast lite liten) med tempurmadrass, så underbart!

Vi gick även en sväng på hotellet och tog en drink vid ”nattklubben” men tog inte bilder på det, ni kommer få se under veckan det lovar jag!

  • Resor

Gillar

Kommentarer