LUKTAR SKIT

Godmorgon från mig en "vanlig" tid idag!
Lyckades ta mig upp när larmet ringde idag, superstolt över mig själv haha! Har sovit riktigt gott också så det är najs och idag har jag inte alls mycket för mig till skillnad från början av denna veckan. Har lite nu att jag alltid ska göra något på mina lediga dagar för att inte bli helt fast i sängen och deprimerad, idag blir det muntlig examination (vilket betyder att jag inte alls är ledig..) samt så har jag tvättdag idag. Nu ska tvättkorgarna bli helt tomma är planen!

Mejla runt till några bilförsäljare ska jag göra också, har hittat en Renault Clio för 13 000kr som verkar riktigt bra faktiskt. Sen har jag hittat 2 bilar till som möter mina krav för hur en bil ska vara och de håller prisklassen. Ska alltså mejla och kolla när man kan komma och kolla+provköra, ska vara en tid där både jag och Pontus kan nämligen så jag inte göra några dumma köp här.
Muntlig examination vid 12.30 sen är det bara chilla antar jag, ska träna min rumpa ikväll vilket jag är extremt taggad för faktiskt haha!

På bloggen är det hela 4 inlägg som ska komma upp idag! 10 senaste bilderna från min telefon, favorit i Robinson, en moodboard också har månadens Glossybox kommit så den ska såklart visas upp!

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer