LÖRDAG IGEN

Godmorgon gubbs och stubbs! Det är lördag och vi är lyckliga idag, på lördagar ska man skratta och vara glad har jag fått lära mig, känner dock för att dricka till frukost idag för att jag har sån huvudvärk! Var helt utmattad igår och orkade inte ens lägga upp ett simpelt blogginlägg, idag är inte mycket bättre trots att jag sovit tillräckligt med timmar.. är la förkyld eller nått bara. Kommer gå över snart!

Idag bjuds det på ledighet deluxe i alla fall, ska bara chilla och kolla Youtube och serier och snaska på mat halva dagen. Ikväll bjuder mamma på middag för hon fyller år imorgon och söndagar vill man ju helst bara slappa på så blir firande idag! Pontus är fortfarande kvar i sängen och mår dåligt dock så blir nog att jag får ta bussen till min kära mor idag, hoppas såklart Pontus mår bra när han gått upp men det får tiden avgöra!

Ni kommer få se både lucka 14 och 15 idag och det kommer i ett och samma inlägg faktiskt - blir så mycket glossybox inlägg annars! - också ska jag tipsa om vilka youtubers jag tycker är bra 😁

Gillar

Kommentarer