LÖRDAG

Godmorgon på er fina läsare, ja det är faktiskt morgon för mig klockan 10 idag. Hade noll att göra på jobbet igår som på sitt sätt är ganska skönt men hade väl gärna haft någon gäst i timmen iallafall, så blev inte fallet så tog väldigt kort tid att stänga. Stämplade ut redan 21.10 så var hemma vid 21.30! Superskönt då jag kunde se klart VM-matchen med Pontus i soffan och sen somna vid 23.

Vaknade alltså nu vid 10 vilket betyder att det inte blir någon träning idag, behöver åka till jobbet redan om 2 timmar så blir väldigt stressigt ifall jag ska träna innan dess haha! Blir alltså ingen mer träning denna veckan men det gör ingenting, har ändå tränat 5 pass och målet är 4-6 pass/vecka så det är superbra!
Jobbar då alltså 14-21.30 idag tillsammans med Erik, igår jobbade jag själv sista timmen men han har aldrig stängt/öppnat så vi går dubbelt idag. Jag hoppas väl på att det ökar mina timmar såpass mycket att jag får massa pengar över i juni haha..
Annars händer inte så mycket idag, jag ska mysa med Pontus och vi ska äta lunch liksom.

Det kommer upp två inlägg som jag tidsinställer innan jag åker till jobbet och det är min helg i bilder samt 4 bloggar jag följer.

Gillar

Kommentarer