LILL-LÖRDAG

Godmorgon!
Ännu en dag sitter jag här dödstrött.. måste bli bättre på att få i mig vatten asså, detta går ju inte! Kan inte gå runt och vara trött 24/7.. då lär jag ju gå under till slut haha. Fortsatte inte ligga i sängen denna morgon iallafall utan tog mig i kragen och lämnade sängen.

Imorgon är det ju en röd dag och jag ville idag göra någonting som har alkohol inblandat, problemet är att krogarna i Kungsbacka stänger 01+att det bara är "sittställen" och för att det ska vara värt att gå ut vill jag nästan ha en nattklubb asså. Hos oss måste det vara tyst vid 22 på helger så här kan man inte heller vara om man inte ska gå ut. Sen är det bara en person utöver mig och Pontus som har sagt att den vill göra något, alla andra vill sitta hemma bara. Blir faktiskt lite ledsen då jag jobbar helg och gärna vill ta dessa tillfällena i akt, men uppenbarligen finns det ingen som bryr sig om jag är med eller inte. Riktigt tråkigt faktiskt, jag får ta och skaffa nya vänner.
Så det blir väl bara en promenad och sen träning för mig idag, imorgon lär se exakt likadan ut. Kanske lika bra så jag blir av med vikten.

På bloggen kommer iallafall 10 senaste bilderna från min telefon upp, en mooboard och Veckans kvinna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229