LEDIG ELLER ICKE LEDIG

Godmorgon gänget! Jag är uppe lite tidigare idag än vanligt och kanske börjar komma in i gamla rutiner igen där jag går upp vid 06.30 på morgonen och hinner vakna till liv innan klockan 8 haha. Tycker att det är väldigt skönt att vara uppe i god tid, visst att nu när jag ska börja jobba kväll kommer jag att sova längre men behöver ju inte sova till 12 när jag börjar 16 utan gå upp vid 9/10 så man hinner med livet också.
Har dock sovit lite knas inatt, vaknade kanske vid 4 snåret och vart sådär halvt vaken och halvt inte och funderat på om jag skulle gå upp eller inte. Jag valde att stanna i sängen tills larmet ringde, att gå upp för tidigt är verkligen inte bra för kroppen.

Jag hoppas på att snart få ett samtal/sms från skolan och få ett pass på typ 6-8 timmar där, jag behöver verkligen jobba nu i maj och just nu har jag inget att plugga på så är extremt uttråkad och ja då hade det bästa varit att få jobba. Ni kanske tycker att jag är superdum som aldrig tar ledigt med tanke på all stress jag blivit utsatt för tidigare men nu har jag ett schema där jag är ledig på söndagar och sen jobbar/pluggar måndag-lördag. Det är nämligen så att i juni får jag bara CSN för 5 dagar vilket motsvarar cirka 1600kr och för att ha råd att leva i juni behöver jag alltså tjäna ihop en 10 000kr denna månaden vilket kan bli svårt. Får bara hoppas att jag klarar mig ändå vilket jag såklart gör.
Aja om jag inte blir uppringd från jobbet ska jag åka ned och köra lite intervaller runt 9/10 snåret och stretcha lite efter det, ska även lämna in min Sellpy påse idag är tanken!

Som vanligt ska ni får reda på vilka mina 2 favoriter i PH är utav de två finalparen och ni ska få se 10 senaste bilderna i min telefon och ni ska få en moodboard!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229