Långfredagen

Godmorgon finisar, idag tog jag lite sovmorgon och klockan är nu 10.30, idag har vi faktiskt lite saker att ta tag i som jag tänkte berätta för er såhär på morgonen och då vet ni vad jag har för mig idag också.

Först av allt ska jag rätta en skrivuppgift som jag har gjort i engelskan, har lite grammatiska fel som ska fixas till och sen kan jag lämna in den.
Vid 12 ska vi ta bilen in till Kungsbacka och besiktiga Pontus bil, sista dagen är imorgon och är verkligen dags att få det gjort idag. Har en tid klockan 12.40 och det ska bli väldigt intressant att se hur detta går till, har aldrig varit med på en besiktning förut.
När vi sen kommer hem ska jag starta upp nästa uppgift som är en artikel jag ska läsa och sen besvara några frågor, den kommer nog gå ganska fort att göra. Efter den ska jag starta upp en muntlig presentation och min plan är att bli klar med den innan söndag (alltså imorgon) och sen spela in och skicka.
Är klar med andra delen efter det och ligger då en vecka före vilket kommer kännas som en lättnad, kommer självklart starta upp tredje delen så fort jag är klar!

Tro inte att jag glömt träningen för idag ska jag köra ben+mage!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Lycka till med allt!
nouw.com/celinelundqvists