LÄKARBESÖK

Godmorgon gänget, solen lyser idag också och jag har sovit som en prinsessa inatt igen men då är man ju inte sugen på att gå upp haha! Så har bara 1.5h på mig istället för 2 innan jag behöver ta bussen till läkarmottagningen hehe. Ska ju ta mina prover idag.
Trodde dock att jag skulle ha årets träningsvärk i ben+rumpa idag men de är faktiskt lugnt, körde riktigt intensivt igår och då brukar det kännas dagen efter men än sålänge är det bara lite känsel i sätesmusklerna, najs!

Jaa idag är då dagen som jag äntligen tar mig till läkaren för att ta prover och kolla om jag har brist på något eller liknande, handlar såklart om min viktnedgång som aldrig verkligen tar fart. Vi får se vad läkaren tar för prover på mig så får vi svaret nästa vecka.
Sen ska jag faktiskt hem ifrån vårdcentralen, det är cirka 5km och tar kanske en timme att gå, men det ska bli skönt! För då när jag kommer hem kan jag bara plugga på tills Pontus kommer hem! Har nog bestämt mig för att plugga Engelska, är så nära med att bli klar med den så känns verkligen som att det är den jag ska fokusera lite extra på.

Ska se till att det kommer upp ett recept och en träningsövning också under dagen!

Gillar

Kommentarer