Kryssningen

Glömde bort dig lille bloggen.. eller så har jag inte orkat eller haft tid, skitsamma någonting därimellan iallafall..

För en vecka sen åkte jag iallafall iväg på kryssning med några av de underbaraste människorna som finns! Tog tyvärr inte så många bilder då den nuvarande mobilen jag har suger och lämnade den på rummet.. men hade skitkul ändå!

Kom till Stockholm kl10.30 i torsdags och mötte upp Marcus och Lukas och sedan anslöt sig ännu ett par stycken för att invänta Pontus som inte hade en aning om något. Vi stod där helt nervösa men även väldigt excited och bara väntade, tillslut kom han och vi skrek å blabla. Så kom vi fram till Värtahamnen där vi köade i någon timme för att äntligen få komma på båten. Jag var redan lagom packad vid den här tiden så gick och åt för att sedan fortsätta festa.

På fredagen kom vi fram till Tallinn, jag Amanda och Kim gick bara av och åt maten på båten smakade skit och sen gick vi på igen. Sedan fortsatte festen helt enkelt.

Jag vill även tacka alla som medverkade för detta var verkligen en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Träffade så sjukt mycket nya människor också och tack till er också! Hoppas verkligen detta görs om i Maj.

slänger in en video som någon filmade och la ut på youtube, jag är knappt med för gömde mig för kameran men här är den iallafall

Gillar