KORT DAG SEN HELG

Sista chansen att anmäla dig till Veckans Blogg och få synas här bland över 100 unika per dag. Då syns i en hel vecka! Anmäl dig här
Godmorgon!
Ännu en natt där jag sovit bra men har vaknat upp och känt mig sååå svag i överkroppen, är dock endast för att jag har träningsvärk haha! Men det ska bli riktigt skönt att få sova tills jag självmant vaknar imorgon och inte behöva tänka på något annat. Ska dock iväg på kvällen men det är ju som sagt på kvällen.

Som tur är jobbar jag en kort dag idag, endast 8-12 för har bestämt mig för att tacka nej till förlängd arbetstid idag, är alldeles för trött! Möjligtvis ifall de behöver mig någon timme eller två extra på samma ställe som jag redan är men inte annars. Känns nästan som att man jobbar dubbelt när man byter ställe mitt på dagen.
Efter jobbet ska jag köpa tacogrejer för att vi ska ha tacomys! Men innan tacomyset blir det ett ben+rumppass, ska kötta sönder rumpan då jag tycker att den börjar hänga ner lite för mycket just nu.. Dock inte så extremt att den går sönder haha! Blir iallafall en mysig eftermiddag och kväll hoppas jag.

Har tjugo minuter på mig att lägga upp lite inlägg åt er och dessa är rubrikerna idag:
Tabelluppdatering
Veckans trend
NLY Wanties
Veckans blogg (om ni anmäler er i tid)

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Lycka till på jobbet och ha en fin fredag!! ❤️
nouw.com/moayrvelid
sqquash
sqquash,
tack desamma! <3
nouw.com/sqquash