Kändisen Som Blev Gruppvåldtagen

Visste ni att skådespelerskan Pamela Anderson faktiskt hade det ganska tufft när hon var yngre? Inte jag heller förrän idag..


Hon hade inga problem med sina föräldrar då de var väldigt kärleksfulla och var bra föräldrar liksom, trots detta så hade hon det riktigt jobbigt. Det började när hon var 6 år och hon blev utsatt för sexuella övergrepp utav en kvinnlig barnvakt. När hon var 12 år så skulle hon hem till sin pojkvän för att lära sig spela backgammon och sedan blev hon våldtagen, han var 25. Nästa grej var när hon gick i high school då hennes dåvarande pojkvän tyckte att det skulle vara kul ifall alla våldtog henne tillsammans, vilket de 6 killarna då gjorde. 

Fattar inte att sånt här faktiskt händer tycker det är hemskt hade liksom lika gärna kunnat vara jag.. eller någon jag känner! Alla dessa saker händer varje dag någonstans i världen och jag tycker att man borde göra något åt det. Det är inte tryggt längre och dessa unga tjejer och killar som blir utsatta utav det här går runt och skäms när det inte är dom som ska skämmas utan de som utsatt dom för detta. 

Ifall du eller någon du känner har blivit utsatt för sexuella övergrepp så vill jag att ni ska veta att det är inte du som har gjort fel och att du verkligen ska anmäla händelsen så fort du kan och sedan om du vill gå och prata med någon om vad du blivit utsatt för.läs artikeln om Pamela HÄR

Gillar

Kommentarer

ellen.franzen
ellen.franzen,
Och hon lyckas se snygg ut även i den frisören ; )www.improveme.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229