JUSTIN BIEBER OCH SELENA GOMEZ TILLSAMMANS ELLER INTE TILLSAMMANS?

Alla vet ju att Justin Bieber och Selena Gomez var tillsammans 2011/2012 och efter att dom gjorde slut så har det varit väldigt mycket fram och tillbaka, men nu verkar det som att dom faktiskt har en seriös relation igen. 

Justin la nyss upp en bild på instagram på honom och Selena där han skrev vår kärlek är villkorslös. men raderade också bilden väldigt snabbt efter. Skulle gissa på att fansen blev ledsna/arga/besvikna på honom och både han och Selena fick mycket hat, igen.. De har också synts tillsammans och folk som sett dom har sagt att de ser väldigt kära och lyckliga ut. 

Jag är helt säker på att dom är tillsammans igen, frågan är om det är för publicitet och att Justin ska visa sig som en gullig kille igen pågrund av sin dåliga image han har byggt upp.. Det hjälper ju väldigt mycket om man har en stabil partner när man går igenom en rättegång, både för att mildra straffet och personligt psyke. Jag tycker också att dom gör ett fint par och gillar Selena så tycker att det är sjukt onödigt att Justins fans ska bli arga på henne.. om dom nu gillar Justin Bieber så mycket så ska dom väl vara glada för att han hittat någon att älska?.. 

läs artikeln om Justin&Selena HÄR

Vad tycker ni om Justin Bieber och Selena Gomez som ett par?

Gillar

Kommentarer