Jobba som croupier - fördelar

Som jag skrivit i tidigare inlägg skulle jag skriva alla fördelar och nackdelar med att jobba som croupier (enligt mig, betyder inte att alla tycker såhär) och tänkte att jag börjar med det positiva, alltså fördelarna!

1. Kontakterna man får väldigt många nya kollegor med tanke på att man inte bara jobbar med andra croupierer utan även vakter, bartenders, diskare osv. Eftersom att man är stationerad på nattklubbar/barer/restauranger. De allra flesta som jobbar inom krogbranschen är väldigt trevliga och när man inte har något att göra så har man alltid någon att prata med.

2. Tiderna denna punkten kommer jag ha med på nackdelslistan också eftersom att det är lite olika där beroende på vad man har för sysselsättning utöver croupiersjobbet. Jag var en nattmänniska när jag började och gick fortfarande på gymnasiet, eftersom att de allra flesta passen är nattid och helger så passar det jättebra ifall man pluggar och vill ha en extra inkomst.

3. Roligt det är väldigt kul att jobba som croupier då man på något sätt är ute och festar, visst att man inte dricker alkohol och är fast bakom ett bord men man hör fortfarande musiken och om man har rätt inställning så blir det som att man festar och har extremt kul!

Men det är väl alla fördelar jag kommer skriva nu så inte inlägget blir alltför långt 😘 de tre första nackdelarna kommer inom kort!

Gillar

Kommentarer