JAG BLIR SÅ ARG

Det finns många orättvisa saker här i världen som man kan hålla på och vara arg på men då hade man gått runt och vart arg 24/7 och det finns ingen mening med det. Jag tänkte nu skriva 4 saker som gör mig riktigt arg som inte är världsproblem utan bara problem bland vissa människor man känner. Ta in dessa och ändra er ifall ni vill att jag ska fortsätta vara glad!
1. Snålhet
Och då menar jag inte snålhet som i att man aldrig betalar eller sådär utan menar mer när man antar att alla andra ska kunna betala för en. Enligt min åsikt ska man säga att man inte har pengar innan man gör någonting för då kan de andra välja att antingen betala för personen eller så får personen stanna hemma. När man istället följer med i vetskap om att man inte har så mycket pengar och låter alla andra betala åt en blir jag förbannad på. Detta är faktiskt en sån sak som gör att jag slutar vara vän med en person. Sålänge jag inte tvingas prata/träffa den personen är det ingen jag kommer träffa igen.
2. Lögner
Detta är väl ganska självklart att jag blir arg på.
3. Tvivlande
Och då menar jag när jag berättar något och någon inte tror på mig, det blir jag riktigt förbannad på. Jag har haft problem med mytomani och har blivit frisk ifrån det så blir riktigt arg när någon tror att jag ljuger!
4. Spridning av rykten
Detta problemet finns i alla kompiskretsar och det är inte okej på något sätt å vis, det gör ju så att folk inte kan lita på varandra längre. Ifall man berättar något för en person vet alla snart om det - oftast - och det är både elakt och respektlöst!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229