IT'S TUESDAY BABY

Godmorgon alla underbara läsare!
Ännu en morgon där jag är dödstrött och hade velat sova i typ 3 timmar till men icke sa nicke för jag behöver komma in i rutin att gå upp vid 6 igen. Är dock bara på grund av att jag inte tränat på ett tag samt druckit alldeles för lite vatten, känner bara torrheten i hela kroppen, ska verkligen dricka ordentligt idag haha! Vet inte varför jag vart så dålig på att dricka vatten faktiskt, brukar dricka mellan 2-3 liter utan problem men inte de senaste dagarna, aja det löser sig!

Idag är det dags för en ny körlektion på 2 timmar! Ska inte vara där förrän 13.20 så bussen går om 5h skönt! och jag hinner plugga en del innan. Ska läsa lite bok är min plan och kanske göra lite teoritester om jag hinner, men fokuset just nu ligger faktiskt på boken, ska vara färdigläst om en vecka och har bara läst hälften hehe..
Väl hemma efter körlektionen ska jag laga mat och sen åker vi till gymmet och jag ska träna mage och axlar, hatar de två muskelgrupperna haha! Är seriöst sämst i dem.. men det är viktigt att träna hela kroppen och inte bara det som är roligt!

Här på bloggen kommer det upp recept på min laxpasta som jag gjorde förra veckan och även en träningsövning, får se vilken det blir!

Gillar