IT'S FRIDAY

Godmorgon på dig ja just dig säger jag faktiskt godmorgon till! Det är fredag och då ska vi vara glada men jag är bara dundertrött typ.. Pontus har mått illa hela natten och sovit oroligt så då har jag också sovit oroligt, ont i nacke och ville verkligen inte gå upp ur sängen. Har hållt på att vakna och somna sen 3 inatt, det är inte alls bra! Ska passa Julius idag också så ska liksom åka om 1.5h, måste piggna till nu helt enkelt! Har te som väntar och ska göra smoothie sen så kommer säkert vakna till liv om någon timme.

Fredag idag alltså och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta, imorgon får man sova längre men det är väl det som är speciellt med fredagar för mig. Jag pluggar ju distans så är hemma oavsett haha! Jag försöker dock att hålla mig från att plugga på helgerna och just nu är jag mellan två kurser så är ändå ledig. Helgen är dock skön oavsett, Pontus är ju hemma!

Ni ska få minst tre inlägg till idag och det är lite kläder från Nelly som jag vill ha, invägning - en bra för en gång skull - och Glossybox lucka 14, missa inte det!

Gillar

Kommentarer