INFÖR VALET 2018

Det jag skriver ska ni inte ta som fakta, det är vad jag har hört och mina åsikter.

Vi
vet att det snart är val, vi vet att det är ett av de viktigaste valen vi kommer behöva göra i våra liv. Valet görs var fjärde år men just detta året 2018 är det viktigare än någonsin.

Det finns ett parti i våran riksdag som är främlingsfientligt, de har bra punkter också men det är ett parti som står för det gamla Sverige. Att kvinnor inte ska ha lika mycket rättigheter, invandrare inte ska få finnas i Sverige och att könsstympning på hbtq personer ska införas. Det är inte ett Sverige jag vill leva i.

Vi lever i ett demokratiskt land och iallafall jag vill fortsätta göra detta och kanske göra Sverige ännu bättre. Ett nytt Sverige. Lösningen på våra kriser är inte att bli främlingsfientliga, det är inte heller att vara fega och ta in alla som försöker komma hit, utan det handlar om att våga diskutera. Våga komma med lösningar. Vilket Sverige idag inte gör, vi har en statsminister som vill göra alla glada, men istället blir det missnöje. Det är inte ett lätt jobb, men då kanske vi ska sätta någon som pallar trycket? Vem det är får var och en bestämma själva.

Det viktigaste för mig är att ni alla tänker på konsekvenserna när ni röstar,
ifall ett främlingsfientligt parti vinner valet hur kommer då alla som röstat annorlunda reagera? - Troligtvis med våld, kommer skapas en motståndsrörelse.
ifall vi inte förändrar något i riksdagen vad händer då? - Absolut ingenting händer då, det kommer fortsätta vara svårt med personal till skolor, vård och i försvarsjobben(brandmän, poliser osv) och Sverige kommer gå in i kris.


Hur vill du att framtida Sverige ska se ut?

Gillar

Kommentarer

saraleo
saraleo,
SÅ bra att du skriver om valet!!! Jag skrev ett inlägg ”därför ska du inte rösta på SD” för ett tag sedan! Ska skriva ännu fler nu inför valet! Tillsammans är vi grymma👊🏼🌟✨nouw.com/saraleo
sqquash
sqquash,
ja det är verkligen viktigt! Finns ju tyvärr alltför få som vågar skriva om det pågrund av hat 😢nouw.com/sqquash
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229