Hur jag firar min födelsedag

Dag 28 - Hur jag firar min födelsedag

Jag vet att detta inlägget är egentligen typ 2 dagar försenat för att jag hoppat över att skriva efter denna listan 2 gånger.. Men det slutade ju perfekt eftersom att denna titeln då faller in på min födelsedag! Så då kan jag ju verkligen beskriva exakt hur jag firar min födelsedag!

Så fort Pontus gick upp ur sängen (han gjorde det typ precis när jag hade skrivit första blogginlägget idag) så ställde vi oss och bakade scones. De kanske inte ser ut som scones men det smakade som scones och var extremt goda! På hade jag port salut ost och drack GodMorgons strawberry sweet blend juice till! Supergott!

Sedan när frukosten hade smält i våra magar åkte vi ner till Varberg och åt på Hells Burger, vi har ätit där en gång i somras och det är på riktigt den godaste och bästa restaurangen som jag ätit på (och jag har ätit på många restauranger..). Jag tog deras Angel burger(fast utan löken) och som tillbehör valde jag, chili cheese, sweet potato fries, smält cheddardip också delade vi på onion rings. Måste verkligen tillägga att deras sötpotatis pommes är himmelsk goda! Bästa jag ätit någonsin!

Hells burger finns i Varberg och Borås så om ni någonsin har vägarna förbi någon av dessa städer måste ni testa! Länk till deras hemsida har ni HÄR

Efter vi hade ätit visste vi faktiskt inte vad vi skulle göra, men jag var sugen på bowling så då åkte vi dit och spelade i en halvtimme. En halvtimme är för övrigt bästa tiden att spela när man bara är två.. det var då fingrarna började värka! Pontus vann tyvärr, men jag är ändå stolt över mig själv för förra gången vi bowlade kunde jag knappt kasta klotet och hamnade alltid i rännan, men denna gången fick jag poäng under varje omgång. (kan även skruva som en kung!)

Vi bowlade på Bruket i Varberg och om ni bor i närheten där kan jag rekommendera detta stället, väldigt trevlig personal och finns väldigt mycket mer saker än bowling att göra där! Vet att det finns både shuffleboard och biljard tillexempel. Länk till deras hemsida har ni HÄR

Sen åkte vi hem och åt marängsviss, för att det är gott och jag ville ha det!

Sen har Pontus även masserat mig men det har jag ingen bild på för hade liksom bara trosor på mig och blir lite fel då..

Vad hade jag på mig då? Det kommer jag lägga upp imorgon!!

hade iallafall världens bästa födelsedag med världens bästa pojkvän. Nu ska vi sova för imorgon är det måndag igen och Pontus ska upp till jobbet.. puss på er!

Dag 29 - Någon jag vill byta liv med en dag och varför

Dag 30 - Mina husdjur

Gillar