HELG!

Godmorgon på er denna underbara lördag! Jag gick och la mig hyfsat tidigt igår faktiskt och kände när jag vaknade vid 8 att det är lika bra att gå upp, då har jag en massa tid på mig att vakna till liv. Pontus ligger som vanligt och sover fortfarande, han lär väl gå upp runt 12 om jag inte väcker honom innan dess haha!
Har fått ordning på gnisselproblemet förresten, jag har masserat hans käkar, nacke och hals på kvällen de 2 senaste dagarna och då har han inte låtit någonting alls faktiskt. Får alltså fortsätta göra detta i några dagar till och sen se om han(läs jag) kan sova utan att jag masserat bort spänningarna i käken. Ni vet nog inte denna men jag är faktiskt en grym massör! Alltid varit det av någon anledning.. är något med mina händer haha!

Idag blir det inte mycket gjort tänkte jag säga men jo något ska göras iallafall.
Gymmet blir det vid 13 (därför bör jag väcka Pontus runt 11 senast..) tills dess ska jag kolla på Jocke och Jonnas live. Klockan 18 ska jag kolla på hockey iallafall. Ingen jättehändelserik lördag men det är lördag och de ska inte vara så händelserika faktiskt.

På bloggen kommer min vecka i bilder och 4 bloggar jag tycker att ni ska följa!

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Godmorgon! 😃
nouw.com/evelinarou