HEKTISK GÅRDAG

Godmorgon kära läsare!
Sitter här skittrött och har sovit i nästan 12 timmar, kom hem väldigt mycket senare igår än planerat. Vi hade väldigt mycket på jobbet igår vilket resulterade i att jag jobbade över en timme, kom alltså hem en timme sent efter att ha jobbat 11 timmar, då är man trött kan jag lova!
Tur att Pontus har semester och kan hjälpa mig med hushållssysslorna iallafall, annars hade jag nog gått in i väggen igen.

Jag börjar jobba idag klockan 16 och ska jobba till 23.30, förhoppningsvis blir det inte lika hektiskt idag som igår men vi får se, förmodligen kommer det att vara mycket. Fick dock höra att vi är den First Camp restaurangen som det går allra bäst för och vi är även den minsta campingen så det är ju superbra! Har gjort ett bra jobb med restaurangen gissar jag på, drömmer fortfarande om den där bonusen för att jag gjort mer än vad jag skulle på jobbet...
Innan jobbet ska jag dock mejla till lite olika vårdcentraler för att se om jag kan komma dit och utöva en rutinkoll för mitt gymnasiearbete. Mejlade region Halland men de har inte svarat så får mejla enskilt till varje vårdcentral istället.

Ska även fixa så dessa inlägg kommer upp:
10 senaste bilderna i min telefon.
Moodboard
Veckans kvinna

Gillar

Kommentarer