HALLÅ SÖNDAG

Godmorgon fina,
Jag sov faktiskt tills jag vaknade utav mig själv idag, vilket ju är skönt men hade nog behövt några timmar till sömn.. men det är som det är! Har inte vart ledig på hur länge som helst nu känns det som och hjärnan börjar definitivt lägga av, får snart ta en dag där jag lägger undan allt igen antar jag.

Det blir dock inte idag jag lägger undan allt!
Idag ska det pluggas körkort hela dagen lång fram tills 15 då jag ska läsa klart min Harry Potter bok, ska även börja läsa den andra boken som ska vara färdigläst om någon vecka hehe.. Engelska 7 är verkligen ingen kurs för den late om man säger så, det gäller att ha struktur i pluggandet. Nu har jag dock 2 veckor som ska bestå utav att skriva en bokanalys och läsa en annan bok och göra en analys av den muntligt.
Är även i sluttampen med körkortet nu så blir extremt mycket. Kommer hem från Polen dagen innan teoriprovet haha, men får ta med min lilla pluggis och läsa varje kväll i Polen antar jag.

Kommer uppdatera bloggen med minst två inlägg idag och det är såklart veckans outfits och veckoresumé!

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så skönt att få vakna av sig själv! Lycka till med plugget och läsandet!
nouw.com/emmeliesehlin
sqquash
sqquash,
jaa! fast man vill ju ändå sova länge
nouw.com/sqquash
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vart i Polen ska du åka? Står på min "måste besöka-lista" så ser fram emot att se bilder därifrån.
nouw.com/jossustravelpics
sqquash
sqquash,
jag ska till Krakow! Kommer besöka Auschwitz och lovar att ta så mycket bilder som jag kan, men är osäker på om man får ta kort i Auschwitz.
nouw.com/sqquash