GRÄT MIG VAKEN

Godmorgon!
Idag har vi ingen alls bra dag här på morgonen iallafall.. Jag drömde om mitt barndomshem som är det enda stället som någonsin har varit mitt hem och vaknade av att jag grät vid 05.30 och har gråtit sen dess. Det är faktiskt riktigt jobbigt då jag flyttade därifrån när jag var 15 och sen bott på ett nytt ställe varje år sen dess typ. Nu har jag ju bott här i Frillesås i 1.5 år utan att ha flyttat men det känns ändå inte som min lägenhet.

Alltså detta är ju Pontus lägenhet ifrån början och det är han som står på kontrakten helt ensam fortfarande vilket betyder att jag egentligen bara står som inneboende. Det är alltså så att om vi någonsin skulle göra slut har jag ingenstans att ta vägen utan åker ut på gatan utan några garantier vilket inte alls är en rolig känsla. Nu tror jag inte att det kommer att ta slut mellan oss men det är ändå känslan av att det är hans lägenhet och inte min som är jobbig.
Hur som helst har jag ingen bra morgon än sålänge, lär bli en dag då jag går runt och är lite nere tyvärr. Livet leker inte om man säger så.

Jag ska ändå blogga idag och det är ett recept och en träningsövning som står på schemat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229