GLOSSYBOX - OKTOBER

Flawless Fall
Starta hösten med rosiga kinder och perfekt primer för en flawless look! Vi gör allt för att förbereda dig inför den kommande skönhetssäsongen med kyligare väder. Med månadens Glossybox är du kittad och klar med både hudvård och makeup. Dessa innovativa produkter får dig att se smashing ut på nolltid.

Vill du också testa på Glossybox? Klicka HÄR och du får även 20% rabatt på din första order!

NIKO PRO Liquid Jelly Blush "Bali"
Blush med en unik geléformula som både återfuktar huden och ger en rosig färg. Nyansen "Bali" har ett gyllene skimmer som ger kinderna en vacker lyster, applicera på kindäpplet. Kan även användas på ögonlock och läppar.
VICHY Pureté Thermale 3-i-1 Rengöringslotion + bonus: Neovadiol Rose Platinium dagcreme.
Rengöringslotion, ansiktsvatten och ögonmkaeupborttagning i ett. Rengör effektiivt huden från orenheter och föroreningspartiklar. Passar till alla hudtyper. Du får även testa en dagcreme för mogen hud som ger en hälsosam rosig lyster.
BENEFIT COSMETICS The POREfessional Face Primer
Minska snabbt synligheten av porer och fina linjer! Den oljefria primern kan appliceras direkt på huden för att ge en matt, silkeslen finish. Applicera den innan makeup för att fixera sminket eller under dagen för att matt ner glansig hud.
MEECH N MIA Eyeshadow Chubby Stix
Ögonskugga i smidigt pennformat med en silkeslen textur. Den diskreta nyansen definierar ögonen med en hållbar färg. Den är enkel att applicera snabbt med ett fantastiskt resultat. Ha med den i väskan för en quick-fix på språng!
CETAPHIL Cetaphil Moisturizing Cream
Parfymfri, intensivt återfuktande och vårdande hudkräm för kroppen som snabbt går in i huden utan att göra den fet eller kladdig. Passar känslig, mycket torr, sprucken och irriterad hud - till exempel händer, fötter, armbågar och knän.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer