Glossybox - Mars

Fått hem månadens glossybox och denna månaden var temat "The unicorn box"
Unicorn Brush INUWET -
Inuwet står för In Unicorns We Trust - och visst gör vi det! Den här mjuka, rundade borsten är perfekt för att skapa en spännande ögonmakeup. Fatta enhörningshornet för att skugga och sudda ut. Fungerar även för highlighter!
Soft focus, Pore Perfect, HD+ Matte Veil FIGS&ROUGE -
Ge din hy en sammetslen nästintill sagolik finish med denna smarta dubbelverkande produkt. Den fungerar som ett mattande serum som döljer ojämnheter i hyn samt motverkar uppkomsten av blämmor och orenheter i hyn.
Metal AF Lip Gloss "Bad Medicine" MEDUSA'S MAKE-UP -
Sparkle lika a Unicorn! Dina läppar får en metallisk lyster med detta lipgloss. Formulan ger ett täckande resultat och är extra hållbar, så du kan stråla hela dagen. Alla produkter från Medusa's Make-Up är veganska och cruelty-free.
Color Spray "Purple Kiss" LIVE -
Släpp lös din inre enhörning med denna direktverkande färgspray! Fungerar i såväl naturligt som blekt hår och ger en tillfällig, intensiv färgeffekt. Skaka flaskan ordentligt och spraya direkt på torrt hår. Färgen håller i en tvätt.
Perk Up Dry Shampoo AMIKA -
Glöm dåliga hårdagar med torrschampot från Amika. Naturlig risstärkelse fräschar upp håret och absorberar överskottsolja, nästan som magi! Det näringsrika superbäret havtorn hjälper till att göra håret mjukt och hanterbart.
Riktigt nöjd med månadens box, som vanligt, denna månaden kommer jag även börja med att lotta ut en av produkterna jag fått i månadens box. Om ni är intresserade av detta får ni hålla utkik här på bloggen för mer information!

Om ni också vill prenumerera på Glossybox kan du trycka på DENNA länken eller ange koden JASMINE-R3X och få 20% rabatt på din första box!

Gillar

Kommentarer