GLOSSYBOX - MARS

Girl Boss:
Girls rule the world! Våga vara dig själv och våga ta plats - like a girl boss. Månadens ikoniska rosa box tillägnas alla er starka ladies där ute som är upptagna med att ta över världen. Du får ett lyxigt och praktiskt beautykit som förenklar din vardag och ser till att din makeup är on point. Stay bossy!
COLOR CLUB Dry Ice Quick Dry Drops
Torka ditt nagellack på bara några minuter! Slutför manikyren med en droppe Dry Ice på varje nagel, droppen når djupt ner i alla lager och torkar dem. Perfekt för varje girl boss på språng som inte har tid att vänta på att nagellacket ska torka.
WET N WILD Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick
Läppstift i nyansen "Rebel Rose" med en fjäderlätt, högpigmenterad formula för ett intensivt, långvarigt resultat. Appliceras som ett läppglans och ger en sidenmatt färg utan att torka ut läpparna. Innehåller macademiaextrakt för extra återfuktning.
LIANCE PROFESSIONAL Booster Dry Shampoo
Torrschampo som fräschar upp håret mellan tvättarna och minskar slitaget på håret. Särskilt framtaget för att ge håret extra volym. Skaka flaskan, spraya, massera in, borsta och styla. Praktiskt flaska att ha med i väskan, till gymmet eller på resan.
THE BODY SHOP Shea Nourishing Body Butter
Favoriten Shea Body Butter är fylld med hållbart, Community Trade-producerat sheasmör. Den rika konsistensen smälter snabbt in i huden och ger en långvarig känsla av mjukare och smidigare hud. Den är nu dessutom vegansk!
LUNA BY LUNA COSMETICS Loose Transcluent Powder
Transparent setting powder som håller makeupen på plats och ger ansiktet en matt, silkeslen finish genom att absorbera överskottsolja. Avsluta din makeup med att applicera en liten mängd över hela ansiktet med hjälp av en stork puderborste.
Vill du också få hem 5 nya skönhetsprodukter varje månad för endast 159kr/månaden? Tryck då HÄR och få 20% rabatt på din första box.

Gillar

Kommentarer