GLOSSYBOX - MAJ 2019

GLOSSYBOX x Therése Lindgren
Glossybox goes veganlicious. Upptäck vegansk beauty tillsammans med oss - alla fem produkter i din box är 100procent veganska!

Månadens box presenteras i samarbete med Therése Lindgren. Indy Beauty-grundaren brinner för en vänligare skönhetsvärld där hälsa och skönhet står för en insida och utsida i harmoni.

Ta hand om dig själv och sprid kärlek till omvärlden. Love yourself - helt enkelt.

CLEAN Classic Rain EpD
Fräsch doft inspirerad av stunden efter ett oväntat skyfall, när luften känns klar och frisk. Vattenmynta och daggfrisk melon blandas med tusensköna, näckros och violblad. Eleganta träslag ger en varm känsla.
LOVE, BEAUTY AND PLANET Shower Gel Tropical Hydration
Börja dagen med en fräsch boost! Dushgel berikad med ekologisk kokosolja som återfuktar huden. Ylang-Ylang-blommor för tankarna till tropiska stränder. Flaskan är gjord av 100% återvunnen plast, lite mer kärlek åt dig och planeten!
THE BODY SHOP Carrot Cream Nature Rich Daily Moisturiser
Favoriten återlanseras! Carrot Cream Moisturiser består till 97% av ingredienser med naturligt ursprung, så som ekologiska morötter som är för krokiga för att säljas i butik. Återfuktar i 72 timmar och skyddar mot miljömässiga faktorer.
BEAUTANIQ BEAUTY Glow Serum
Vattenbaserad highlighter från växtbaserade Beautaniq Beauty. Den vårdande formulan återfuktar huden och ger ett diskret skimmer. Applicera på panna, kindben, näsa och haka, eller över hela ansiktet innan foundation för extra grow.
INDY BEAUTY Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder
Indy Beauty lanserar äntligen makeup! Detta högpigmenterade solpuder ger ett naturligt matt resultat och en sammetslen finish. Applicera en liten mängd på en borste och svep över ansiktet eller på utvalda partier på kroppen.
Vill du också få hem fem nya skönhetsprodukter varje månad för endast 159kr! tryck då HÄR och välj valfri prenumeration samtidigt som du får 20% rabatt på din första box!

Gillar

Kommentarer

Paulinasjoberg
Paulinasjoberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229