Glossybox - Januari

Idag kom den efterlängtade januariboxen hem till min brevlåda och jag tänkte "varför inte göra ett bloggtema om detta?" så det ska jag ha varje månad! Först introducera boxen när det kommer och sen recensera när nästa box landat i brevlådan. Tror det kan bli kul!
Från höger:

Unani illuminating milk cleanser - Mild rengöringsmjölk baserad på näringsrika och naturliga oljor som renar och skyddar huden.Tar bort orenheter från ansiktet och lämnar en mjuk återfuktad hud. Massera in, morgon och kväll och skölj sedan med vatten.

Studio 10 makeup mist glow-plexion - En settingspray och fuktmist i en och samma produkt! Den här sprayen från Studio 10 bevarar din makeup hela dagen samtidigt som vinterhuden får välbehövlig fukt. Rosenrot, granatäpple och C-vitamin ger huden näring.

Zlatan Ibrahimovic parfums suprême pour femme EdT - Suprême EdT för henne andas feminin attityd, elegans och sportig fräschhet. Fruktig grön mandarin och rosépeppar väcker dina sinnen. Sedan framträder vårpion och grönt te. Doften av uppiggande vetiver stannar kvar hela dagen.

Laponie of Scandinavia all-around balm - Skyddande universalprodukt med reparerande arganolja, mjukgörande havreolja och lugnande bisabolol. Den kan användas i hela ansiktet och överallt där huden behöver extra omvårdnad, som på spruckna läppar och torra nagelband.

Laqa & co. cloud lips "Storm" - Högpigmenterat läppstift i den hallonröda nyansen "Storm" från det New York-baserade märket Laqa & co. Applicera direkt från hylsan för att få en trendigt bärig look eller med en pensel för ett mer perfekt resultat.

BONUS: Vegansk CLIF bar Crunchy peanut butter.

Jag är mest taggad på settingsprayen från Studio 10, mest för att jag aldrig haft settingspray och verkligen behöver en. Minst taggad är jag på rengöringsmjölken men det är dock för att jag redan har den, är dock perfekt att jag fick den då den jag har börjar ta slut.

Om du också vill börja prenumerera på Glossybox klicka då HÄR eller ange koden JASMINE-R3X för att få 25% rabatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229