GLOSSYBOX - AUGUSTI

HAPPY BIRTHDAY
Glossybox fyller år och du är inbjuden till en rosaglittrande fest i sann glossyanda! Månadens sockersöta box är fylld med fem stämningshöjande beauty treats - glänta på det gnistrande locket för att bli partyredo. Med de nio skimrande och matta nyanserna i Bang Beautys Warm Neutral Eyeshadow Palette kan du skapa allt från en varm korallrosa look till en sotad kvällsmakeup. Låt festen börja!
BC BONACURE pH 4.5 Color Freeze Treatment
Denna vårdande inpackning återuppbygger håret på djupet och skyddar mot färgavmattning. Formulan med Cell Perfector-teknologi och pH 4.5 Balancer ger håret en optimal pH-nivå som perfekt kapslar in och bevarar färgpigment.
LUXIE 702 Tapered Blending Eye Brush
Applicera din ögonskugga som ett proffs med denna lyxiga veganska borste som är designad för att åstadkomma ett jämnt resultat. Använd små, svepande rörelser för att skapa en perfekt ögonmakeup.
BEAUTANIQ BEAUTY Guardian Angel Eye Mask
Bli festredo med denna återfuktande ögonmask! Maskerna är indränkta i grönt te, rosextrakt och hyaluronsyra för att trolla bort puffighet och mörka ringar. Applicera under båda ögonen och låt verka i 15 minuter.
CETAPHIL Gentle Exfoliating Cleanser
Effektiv och skonsam daglig ansiktsrengöring med en mild exfolierande effekt. Den löser upp smuts och makeup samtidigt som huden förnyas genom att avlägsna döda hudceller och orenheter. Undvik ögonområdet.
BANG BEAUTY Warm Neutral Palette
Inspireras av the golden hour och skapa en intensiv ögomakeup med de varma tonerna i denna ögonskuggspalett. De nio nyanserna med fyra skimrande och fem matta nyanser sträcker sig från kolsvart till jordnära sandtoner och korall.
Vill du också få hem 5 nya skönhetsprodukter varje vecka för endast 159kr/månaden? Klicka då HÄR och få 20% rabatt på din första box.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Så mycket fint!! <3 <3 <3
nouw.com/artibus