GLOSSYBOX - APRIL

Modern Day Beauty
Väck vårkänslorna till liv! Det är dags att uppdatera produkterna i badrumsskåpet. I din box hittar du ett kit med moderna beautyfavoriter som tar din rutin från vinter till vår. Starta med en riktig vårstädning av huden och avsluta med en vårdande ögonbrynsgel som pricken över i:et.
COLGATE Total Orginal/Whitening/Active Fresh
Nya Colgate Total med en ny banbrytande teknologi, bekämpar bakterier i hela munnen i upp till 12 timmar*. Tandkrämen ger även ett effektivt och långvarigt skydd mot ilningar och neutraliserar omedelbart dålig andedräkt.
*Bekämpar bakterier på tänder, tunga, kinder och tandkött efter 4 veckors kontinuerligt användande.
-417 Facial Micro Luffa Foaming Gel
Ge huden en härlig "spring cleanse" med denna skummande 3-i-1-gel som rengör, exfolierar och tar bort smink. Formulan baseras på aktiva ingredienser från Döda havet och naturliga mikropeelingkorn från luffabönor.
SCHWARZKOPF LIVE Silver Schampoo
Silverschampo med blåvioletta pigment som tar bort gula undertoner i blont, blekt, ljusbrunt, grått eller vitt hår och ger en perfekt kall nyans. Kan användas regelbundet eller efter behov för ett askigt resulta. Den silikonfria formulan stärker håret.
BEAUTANIQ BEAUTY Fill + Tame Brow Gel Clear
Ögonbrynsgel från veganska och växtbaserade Beautaniq Beauty. Den lätta, transparenta formulan är perfekt för att göra brynen fylligare och tämja ostyriga strån. Formulan innehåller aloe vera som stärker och vårdar ögonbrynen.
SIMPLE Water Boost Hydrating Sheet Mask
Sheetmask som återfuktar törstig hud och lämnar den smidig och fräsch. Berikad med växtextrakt och mineraler. Självklart 0% parfym, alkohol och färgämnen - för att vara snäll mot din hud!
Vill du också få hem 5 nya produkter varje månad för endast 159kr? Tryck då HÄR, välj valfri prenumeration och få 20% rabatt på din först box!

Gillar

Kommentarer