Fuck it

Ibland känner jag precis så som rubriken visar FUCK IT.

Anledningen är för att jag är trött på en så falsk värld. En värld där nästan ingen visar vem den egentligen är. En värld där man inte ens kan visa varandra respekt längre. En värld där ord är tomma. En värld där man måste vara den starkaste individen för att kunna klara sig långt. Jag är trött på allt detta. Jag har själv aldrig riktigt visat vem jag är, eller jo.. men då har jag inte blivit respekterad utav andra. Ingen har gillat den personen. För jag vet att man måste forma sig efter den "perfekta" bild våran sjuka värld kräver.

Jag har dock några få vänner som faktiskt känner mig helt, även mitt äkta jag, Men det är få personer som jag verkligen vågar släppa ut det för. Jag är ingen självsäker person. Det har sina olika orsaker. Men jag försöker. Jag står rak i ryggen och försöker att vara det. även när det är som svårast. 

Jag ska försöka ta fram mitt rätta jag mer och mer för att se vilka som verkligen är äkta vänner. Jag pallar inte ändra mig för andra längre. Det är så fel att göra det.

Jag vill bara att folk ska se personen, inte kläderna, håret, utseéndet, lukten m.m. 
Inte dömma än från utsidan, utan se vem personen bakom verkligen är istället.. 

 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229