FEM PODTIPS

- jag har inte lyssnat ikapp på alla fem ännu -
1. Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B
I deras podd pratar de om allt mellan himmel och jord, det är mycket sex, mycket känslor, mycket jobb och mycket intressant information. De har faktiskt hjälpt mig lite i min relation med deras snack och fått mig förstå att jag är inte ensam om vissa saker. Det är verkligen den bästa podden jag har hört!
2. Margaux och Daniel - Redgert&Dietz
I Margaux och Daniels podd får man höra mycket om Margaux liv som en av Sveriges största influencers och Daniels liv som ägare av en av Sverige bästa PR byråer. Den är rolig och personlig, väldigt stor kontrast mellan Margaux och Daniel men åh så bra de går ihop! Bara den som lyssnar kan förstå vad jag menar.
3. Tom och Petter - Tom&Petter
Tom och Petters pod är en perfekt blandning mellan humor och seriös, de tar upp allt från vad som har hänt i realitysverige till vad som händer i våran riksdag - skillnaden är ju dock inte så stor - och det är töntigt coola skulle jag vilja säga. Det är en enkel podd att lyssna på faktiskt.
4. JLC - Mellan himmel och jord
JLC är mest kända som en youtube-trio som gör roliga youtubeklipp, men i deras podd får man faktiskt lära känna dem på riktigt. Viktig podd att lyssna på tycker jag ifall man tycker om JLC.
5. Styrkelabbet
Detta är faktiskt en podd min sambo lyssnar på och inte jag, men denna podden har hjälpt honom med sin träning. Så ifall ni vill ha tips och tricks inom träning så lyssna på den!
bilder från google
  • Tips!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229