EN DÅLIG BLOGGARE

Godmorgon mina godingar!
Jag kom hem typ vid 00 igår för att jag svängde förbi makrillsfestivalen en stund innan jag åkte hela vägen hem. Var riktigt skönt att komma hem faktiskt, vi har väldigt mycket att göra på jobbet och det är svårt då vi har en polack som inte kan svenska som jobbar med oss. Blir problematiskt då man måste förklara allt när det är specialbeställningar och han kan inte ta kassan, personligen hoppas jag på att vi tar in en ny som kan svenska och har kvar honom som städare/diskplockare.
Jag har även vart en extremt dålig bloggare på det senaste! Men det är för att jag har mycket med jobbet, efter sommaren kommer det återgå till det normala förmodligen.

Jobbar även idag och det är min vanliga tid 16-23.30, OB hela dagen på söndagar så hade vart det bästa att ha 11-21 passet då men jag får inte dom passen av någon extremt konstig anledning. Ska försöka byta till mig lite längre pass för då får man mer betalt men får se om någon vill det haha!
Innan jobb blir det bara dusch och ta det lugnt.

Om jag gör som jag ska idag kommer dessa inlägg ut idag:
Veckoresumé
Veckans outfit

  • Jasmine

Gillar

Kommentarer

Cassiesdagbok
Cassiesdagbok,
Bloggar inte heller varje dag, jag kör buss till yrket på 100% så det blir lite tid till annat i övrigt och när man väl är hemma så ska man hinna diska, städa, laga mat osv. Det är ju liksom inte så att jag tjänar något på min blogg så det kan räknas som en inkomst heller. Har bara min blogg som ett ställe att srkiva av mig på 😊
nouw.com/cassiesdagbok