droger...

Som ni alla redan vet så har jag varit beroende av droger, det var det vanligaste (alltså cannabis) och man trodde inte att det var farligt. Jag kan säga såhär att det är riktigt farligt med cannabis, speciellt skunk som dom flesta röker och ja man kan dö utav det. 

 

Jag har nu en vän som röker på, han gör det inte ofta (enligt han själv) men jag ser att det börjar bli mer och mer och jag är rädd för honom. Jag har faktiskt pratat med honom om det och han har sagt själv x antal gånger att han vill sluta och sen 2-5 dagar senare så gör han det igen. Jag förstår att han är rädd för att sluta och jag vet att han faller lätt för grupptryck (även fast han försöker låtsas som att han inte gör det), jag tror att han behöver någon som tror på honom och det har han men han förstår det inte själv. 

Dom 3 värsta sakerna när man slutat är depressionen, ångesten och ilskan men jag kommer att finnas vid hans sida och hjälpa honom att klara av det (om han nu änns vill ha min hjälp..) och jag vet att det finns några som bara vill hans bästa, vilket han själv inte verkar förstå..

 

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Du är riktigt stark girl!