Det här har hänt

Hej på er,

Nu är det slutet på dagen och jag ska i vanlig ordning ge er en summering om hur denna dagen har varit. Jag jobbade som sagt 10.30-14.30 och var faktiskt ute hela mitt arbetspass idag, först var jag rastvakt två gånger (valde detta självmant för ville vara i solen) och sen på sista lektionen var vi i skogen. Slutet av mitt pass var ju bara fritids och då är man ute ifall det är fint väder, bra för alla parter.

Kom sedan hem och pluggade i en timme, nu ska jag bara läsa fyra texter innan jag kan göra mina första prov. Åt sedan köttbullar och makaroner medan vi kollade på Mästarnas Mästare. Sedan körde jag ned till gymmet och gick på bandet i drygt 30 minuter och nu är vi hemma och färdiga för sängen.

Ingen jättespeciell dag alltså, men man har gjort nytta iallafall. Nu säger jag godnatt till er också hörs vi imorgon!

Fortfarande ingen som anmält sig till min tävling där man kan vinna både en länk i min blogg och en färgspray! Chansen är alltså stor att just du vinner, HÄR kan du anmäla dig.

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Det låter som att du har haft en mysig dag på jobbet. Jag har just nu en veckans bloggtävling hos mig och det hade varit hemskt roligt om du hade varit med och tävlade med din blogg. Ha en fortsatt mysig kväll fina du. Kramar! nouw.com/watilda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229